uk ro
Consultanta S.S.M.
Protectia
Muncii
  • Siguranta angajatilor tai sta in deciziile tale !

Legislatie :

Aflati care sunt noutatile in domeniu si vizitati periodic site-ul nostru pentru a fi la curent cu legislatia in vigoare.

>> in domeniul Protectie Muncii (Securitatii si Sanatatii in Munca)

Prezenta legislatie are ca scop instituirea de masuri privind imbunatatirea Securitatii si Sanatatii in Munca a lucratorilor.

 

citeste mai mult...

>> in domeniul PSI (Situatiilor de Urgenta)

Apararea impotriva incendiilor reprezinta ansamblul integrat de activitati specifice, masuri si sarcini organizatorice, tehnice, operative, cu caracter umanitar si de informare publica, planificate, organizate si realizate potrivit prezentei legi, in scopul prevenirii si reducerii riscurilor de producere a incendiilor si asigurarii interventiei operative pentru limitarea si stingerea incendiilor, in vederea evacuarii, salvarii si protectiei persoanelor periclitate, protejarii bunurilor si mediului impotriva efectelor situatiilor de urgenta determinate de incendii.

citeste mai mult...

>> in domeniul I.S.C.I.R.

Legislatia din domeniul I.S.C.I.R. stabileste cadrul legal pentru functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor sub presiune, instalatiilor de ridicat si a aparatelor consumatoare de combustibil.

citeste mai mult...