uk ro
Consultanta S.S.M.
Protectia
Muncii
  • Siguranta angajatilor tai sta in deciziile tale !

Confidentialitate

TERMENI LEGALI SI POLITICA PRIVIND CONFIDENTIALITATEA:

ProtectiaMunciiIasi.ro recunoaste importanta confidentialitatii datelor firmei dvs. Informatiile personale pe care le furnizati vor fi utilizate exclusiv pentru marketing intern, in scopuri statistice.
Nici o informatie legata de firma dvs. nu va fi insa pusa la dispozitia unei terte parti care nu are legatura cu ProtectiaMunciiIasi.ro

Toate informatiile si datele pe care le furnizati catre ProtectiaMunciiIasi.ro in conditiile instructiunilor dvs. contrare vor fi retinute si divulgate numai in conformitate cu legislatia nationala de protejare a datelor si in orice caz numai in gradul necesar pentru procesarea solicitarii dvs. specifice. ProtectiaMunciiIasi.ro nu va colecta datele dvs. personale fara acordul dvs., decat daca acest lucru este prevazut de alte legi si / sau solicitari legale din partea autoritatilor competente.

In mod periodic, ProtectiaMunciiIasi.ro va realiza statistici generale privind serviciile, pe care le poate pune la dispozitia unor terte parti. Aceste statistici nu vor contine informatii care sa permita vreunui tert sa va identifice personal. ProtectiaMunciiIasi.ro nu va transmite datele firmei dvs. nici unei terte parti sau companii, cu exceptia celor pe care le utilizam pentru a realiza analize statistice sau pentru gestionarea comunicatiilor in numele nostru.

ProtectiaMunciiIasi.ro isi rezerva dreptul sa acceseze si sa divulge aceste informatii individuale, pentru a respecta toate legile in vigoare si / sau solicitarile legale din partea autoritatilor competente, si va intretine corespunzator sistemelor sale pentru protectia proprie si a celorlalti utilizatori.

ProtectiaMunciiIasi.ro securizeaza toate detaliile financiare. Accesul la serverul nostru de web, securizat, este strict controlat.

Desi s-au luat toate masurile pentru a asigura exactitatea informatiilor continute pe acest site de web, ProtectiaMunciiIasi.ro nu ofera nici o garantie sau angajament in acest sens si nu va accepta nici o raspundere rezultata din eventualele erori sau omisiuni. Erorile sau omisiunile aduse la cunostinta ProtectiaMunciiIasi.ro Marketing vor fi corectate cat mai curand posibil.

Orice linkuri de la acest site catre alte site-uri externe care nu sunt intretinute de ProtectiaMunciiIasi.ro sunt doar pentru convenienta si nu vor fi considerate o aprobare de catre ProtectiaMunciiIasi.ro a continutului sau practicilor acestor site-uri externe, pentru care ProtectiaMunciiIasi.ro nu isi asuma nici o responsabilitate.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati. Intrebarile dvs. vor primi raspuns cat mai curand posibil.